Ανάληψη Εκδηλώσεων

Η MR POP CORN διαθέτοντας ένα στόλο μηχανημάτων, εξειδικευμένο προσωπικό αλλά και μία πολύχρονη εμπειρία στην ανάληψη εκδηλώσεων εγγυάται την σίγουρη επιτυχία οποιασδήποτε εκδήλωσης μικρής ή μεγάλης που της ανατείθεται να διεκπεραιώσει.

Ποιος μεγάλος φίλος δεν θυμάται δύο και τρεις σχεδόν δεκαετίες πριν την επίσκεψή του στο χριστουγεννιάτικο παιδότοπο του πολυκαταστήματος ΜΙΝΙΟΝ (τη χριστουγεννιάτικη ατρακσιόν της τότε Αθήνας), τη φωτογράφηση του με τον Αϊ Βασίλη και το ποπ κορν του MR POP CORN που του πρόσφερε η μητέρα του. Το 2004 κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων αναλάβαμε την τροφοδοσία πλήθους Ολυμπιακών σταδίων με πρώτες ύλες για την πώληση ποπ κορν. Αλλά σίγουρα μας έχετε συναντήσει και σε μικρότερες εκδηλώσεις είτε αυτές ήταν ένα παιδικό party μία βάπτιση, τα εγκαίνια ενός καταστήματος κ.λ.π.

Αναλαμβάνουμε πλήρως διαθέτοντας μηχανολογικό εξοπλισμό – προϊόντα – ανθρώπινο δυναμικό σε εκδηλώσεις οποιασδήποτε μορφής και σε οποιοδήποτε χώρο με τη διανομή:

  • ΠΟΠ ΚΟΡΝ
  • NACHOS
  • ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΠΟΤΑ & ΚΡΥΑ ΡΟΦΗΜΑΤΑ ΚΑΦΕ
  • ΜΑΛΛΙ ΤΗΣ ΓΡΙΑΣ

Αναλαμβάνουμε εκδηλώσεις όπως: παιδικά party (αλλά και για μεγάλους φίλους), συνεστιάσεις, εκθέσεις, εγκαίνια καταστημάτων, προωθητικές & διαφημιστικές ενέργειες, γάμοι, βαπτίσεις, παρουσιάσεις κ.λ.π.

Επικοινωνήστε μαζί μας έγκαιρα και περιγράψτε μας την εκδήλωσή σας. Θα σας προτείνουμε τον οικονομικότερο και καλύτερο τρόπο για να εντυπωσιάσετε τους φίλους και συνεργάτες σας με την διανομή προϊόντων μας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο